Verdemar Empresa de Neteja a Barcelona

Cargando
Som una empresa especialista en neteja d'oficines, naus industrials, de comunitats i pàrquings. Portem més de 12 anys al mercat, la qual cosa ens defineix com una empresa amb molta experiència alhora que coneixedor de les necessitats dels nostres clients.
 
Els principals valors que ens identifiquen són la qualitat dels nostres serveis i el tracte proper amb els nostres clients. Per això ens dediquem amb cura al dia a dia i així enfortim la relació de la nostra empresa amb el client.
 
Situats al Prat de Llobregat , oferim els nostres serveis en tota la província de Barcelona, especialment en el Baix Llobregat i la ciutat de Barcelona.
 
VERDEMAR NETEGES
LA QUALITAT ENS DISTINGEIX

En Verdemar Neteges valorem especialment la qualitat dels nostres serveis. Amb aquesta fi comptem amb personal eficient i degudament preparat.

El nostre objectiu és oferir als nostres clients un entorn net i higiènic que resulti en una excel·lent imatge per a la seva empresa. En Verdemar Neteges complim les mesures de qualitat dins d'un tracte personal i dedicat.

Demani'ns pressupost i posi'ns a prova !!
 
Més informacióTancar informació
 
 

 

Neteja d'Oficines, Comunitats de veïns, Naus Industrials i Pàrquings

Cargando
Botonera HOME

SERVEIS

Descobreix el que t'oferim
Botonera HOME

NOTÍCIES

Mantente informat amb totes les novetats
Botonera HOME

CONTACTE

On estem i com contactar
 
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat